Noodverordening van kracht op 28 mei in verband met De Conventie van Achlum

ACHLUM – Nog iets verdachts gezien? De inwoners van Achlum moeten deze dagen goed om zich heen kijken.

Het heeft alles te maken met de Conventie van Achlum, die het jubilerende verzekeringsbedrjif Achmea volgende week zaterdag in het dorp houdt. Hoofdgast, naast een serie prominenten, is oud-president Bill Clinton.

De veiligheidmaatregelen zijn scherp, zo vertelde Ruud Hendriks, voorzitter van Plaatselijk Belang, donderdagavond tijdens de jaarvergadering. Er is in Achlum straks een heuse noodverordening van kracht en van zes uur ‘s ochtends tot elf uur ‘s avonds is het dorp hermetisch afgesloten.Bovenstaande tekst Bron www.lc.nl

Tsja ik voel mij zeer vereerd dat ik dus ook aanwezig mag zijn op de Conventie van Achlum. Ik zal mijn uiterstebest gaan doen om updates vanuit Achlum te versturen inclusief voorzien van zo snel mogelijk foto`s.Ik moet bij deze dan ook  zo snel mogelijk mijn digitale tijdperk op zien te krikken tot een iets hoger NIVEAU. Mocht dit niet gaan lukken dan zullen echt zo snel mogelijk alle foto`s online worden gezet inclusief een verslag erbij. Want een indrukwekkende dag zal het zeker gaan worden en het is ook maar hopen dat je een glimp op kan vangen van Bill Clinton. Voor mij is dit toch wel een beetje een wens die uitkomt  ik  noem het GESCHIEDENIS wie had er nou ooooooit gedacht Dat Bill Clinton Naar Achlum zou komen. Hier wil je bij aanwezig zijn als je de kans krijgt. Ik dank ACHMEA voor het geven van deze kans aan mij. Een druk weekje voor mij om ook voorbereidingen te treffen en mij er eens goed in te verdiepen wie nou wie is en wie er langs komt maar vooral Wie is waar.? Misschien zelfs wel een route uitstippelen :) om overal op tijd aanwezig zien te zijn. Want ja Vol is dan ook echt VOL. Ik heb er zin in…….. En jullie gaan zeer zeker een verslag lezen van mij voorzien van foto`s.

Harlingen wil een Convenant Gezondheid voor de REC
Politieberichten van vrijdag 20 mei