Vechtpartij in disco Terschelling

imageTERSCHELLING WEST – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 20-jarige man uit Muntendam aangehouden op verdenking van mishandeling. In het toilet van een dancing in de Torenstraat was een vechtpartij geweest, waarbij een 19-jarige man uit IJmuiden gewond raakte. Volgens een getuige had de 20-jarige het slachtoffer met een fles geslagen. Hierop werd de verdachte aangehouden en overgebracht naar het bureau.

De verdachte verklaarde wel bij de vechtpartij aanwezig te zijn geweest, maar niet de betreffende klap uitgedeeld te hebben. Dat zou een 18-jarige man uit Delfzijl zijn geweest. Een getuige die met het slachtoffer naar de dokterswacht was gegaan, bevestigde dit. De 20-jarige verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten. De 18-jarige man zal waarschijnlijk alsnog aangehouden worden. Het slachtoffer deed aangifte en mocht na behandeling van wondjes in zijn gezicht de dokterspraktijk weer verlaten.

Politieberichten van zaterdag 4 juni
Twee gewonden bij aanrijding Dongjum