Schip EVT kan in Harlingen aanleggen

imageHARLINGEN – Het nieuwe schip van de EVT, MS Spathoek, en de aanligbrug in Harlingen passen goed bij elkaar. Dat zijn de uitkomst van testen. Op Terschelling moet nog onderzocht worden of het daar ook slaagt om aan te leggen. Donderdag zal de EVT dat uit proberen.

De EVT wil ook graag meer aanlegtijd op beide plaatsen hebben. Daar is een kort geding over geweest. Woordvoerder Erwin Rob heeft goeie hoop dat de uitspraak volgende week gunstig zal zijn voor de EVT.

Drugscontrole Waddenpromenade Harlingen
Hoogersmilde tv mast ingestort door brand.
 • r.r.

  ja, waarom heeft en houdt die doeksen het alleenrecht? iedereen concureert toch!!
  ja, zelfs de NOTARIS!!!!!!! en als die doeksen denkt dat hij het zo moet oplossen, dan denk ik dat hij zichzelf later nog wel eens tegenkomt.

  P.S. ZET HEM OP EVT!!! EN DENK OOK AAN DE PRIJZEN VAN BEZOEKENDE FAMILIE
  OP HET EILAND,MINSTENS ZO BELANGRIJK ALS ZOMERHUISJESBEZITTERS E.D. OP HET EILAND.

 • Peter

  Jammer Rob op naar de volgende…….

 • Bert Braakhekke

  Het is gewoon te gek dat Doeksen het alleen recht heeft om met de de boten aan te leggen,en dat doeksen veel te duur is om mee te varen,daarom vind ik het goed dat er concurentie komt door de EVT,het duurt wel erg lang voordat de MS Spathoek aan het varen komt,

  Met vriendelijke groet de fam.B