Eerste aanhouding na plaatsen van een DREIGtweet in Friesland.. Moai Sa.

Vrouw aangehouden na dreig-tweet
 De politie heeft dinsdagochtend een 18-jarige inwoonster van Heerenveen aangehouden op verdenking van bedreiging. De vrouw had dinsdagochtend vroeg een tweet geplaatst met daarin de melding dat ze de inwoners van Heerenveen iets aan dreigde te doen.

Deze dreig-tweet werd gezien door een twitteraar die vervolgens de politie waarschuwde. Agenten stelden direct een onderzoek in en achterhaalden het adres van de vrouw. Na toestemming van de officier van justitie werd de Heerenveense in haar woning aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en voor nader onderzoek ingesloten. Het is de eerste keer dat de politie Fryslân naar aanleiding van een dreig-tweet een aanhouding verricht.

 Nu kun je op twitter bijvoorbeeld ook @doodsbedreiging volgen en daar komen echt heel wat bedreigingen voorbij. Bekende Nederlanders die bedreigd worden maar ook bedreigingen naar een vader of een moeder broers of zusters..Via deze link>>http://www.doodsbedreiging.nl/hierzittenze kun je zelfs zien vanwaar de doodsbedreigingen vandaan komen.

Harlinger Cocosfabriek te koop
Politieberichten van dinsdag 26 juli