Portier mishandeld West-Terschelling

imageWEST-TERSCHELLING – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in de Torenstraat een 19-jarige inwoner van Wamel aangehouden op verdenking van mishandeling. De man was door een portier van een horecagelegenheid uit de zaak gezet omdat hij zich erg vervelend gedroeg. De 19-jarige was het daarmee blijkbaar niet eens en gaf de portier een harde trap tegen zijn onderbeen. Twee surveillerende agenten werden er bij gehaald en de portier deed aangifte. Vervolgens werd de vervelende stapper aangehouden.

Eerder die avond hadden agenten ook al bemoeienis met hem gehad. Ook toen was hij betrokken bij een ruzie. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd proces-verbaal opgemaakt. De agenten brachten hem vervolgens naar zijn hotel. Daar kreeg ook een 18-jarige plaatsgenoot ook nog een bekeuring van de agenten. Diverse getuigen hadden deze man namelijk aangewezen als veroorzaker van alle ruzie. Dit was ook geconstateerd door de agenten. Reden genoeg om hem een bekeuring te geven.

Paard op hol: meisje onder ijskar
29-jarige Franeker aangehouden voor inbraak