Fietser ernstig gewond na aanrijding

ambulance2WEST-TERSCHELLING- De politie heeft donderdagvond op de Burgemeester van Heusdenweg een aanrijding met letsel afgehandeld waarbij een 17-jarige inwoner van Odoorn gewond raakte. De man fietste samen met vrienden in de richting van West-Terschelling toen zij met hoge snelheid van de duin afreden. Toen het slachtoffer de kruising van de Dennenweg/Burgemeester Reedekerstraat naderde en moest afremmen, raakte hij de macht over zijn stuur kwijt en botste tegen een naast hem rijdende auto met caravan aan.

Vervolgens kwam het slachtoffer ten val. De man liep letsel op aan beide armen en werd per ambulance overgebracht naar de dokterspost. Na behandeling kon hij naar de camping terugkeren. De caravan raakte door de aanrijding aan de voorzijde beschadigd.

Politieberichten van vrijdag 19 augustus
Sieb Meijer als koploper naar Lemmer