Verkeershinder op de A31 Franeker-Harlingen

image

FRANEKER – In de periode van woensdag 24 augustus 05.30 uur tot en met vrijdag 26 augustus 07.00 uur vinden er werkzaamheden plaats aan de A31 tussen Franeker en Harlingen. Voor het verkeer is tijdens de werkzaamheden 1 rijstrook beschikbaar. Er geldt een lagere maximumsnelheid van 70 km/u.

Verder is oprit Franeker (nr.20) afgesloten van donderdag 25 augustus 09.00 uur tot vrijdag 26 augustus 07.00 uur.

Het verkeer wordt dan omgeleid via A31 Dronrijp (nr. 21). Gele borden geven de omleidingsroutes aan. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de afsluitingen korter of langer duren.

Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met een langere reistijd.

Tekst: Franeker Courant

REC op de vingers getikt
F16 aanwezig op slotdag Visserijdagen