Rijbewijzen kwijt na snelheidsovertreding

imageKORNWEDERZAND – De politie heeft donderdagmiddag op de Afsluitdijk de rijbewijzen van twee automobilisten ingevorderd na forse snelheidsovertreding. Een 20-jarige automobilist uit Anjum passeerde de controle met de lasergun met 122 kilometer per uur, terwijl op het traject waar werd gecontroleerd 70 kilometer per uur is toegestaan. Na een stopteken werd het rijbewijs van deze beginnende bestuurder ingevorderd. Op hetzelfde traject werd ook een 30-jarige automobilist uit Bunnik gecontroleerd. Hij reed 126 kilometer per uur, terwijl 70 was toegestaan. Ook het rijbewijs van deze bestuurder werd ingevorderd. Tevens werd tegen de twee proces-verbaal opgemaakt.

Jeugdgemeenteraad vergadert op 22 september voor de eerste maal
Politieberichten van vrijdag 2 september