Zeerobben koploper na zege op Anjum

Anjum-Zeerobben 2-5

Ondanks de regenval van afgelopen dagen, gingen de meeste voetbalwedstrijden in onze regio gewoon door. In 2I speelden de laagvliegers Berlikum en B.Q. Dokkum met 3-3 gelijk. In 3B boekte Zeerobben een 5-2 overwinning in en tegen Anjum. De Anjumers kwamen na twintig minuten wel op een 1-0 voorsprong, maar de groen-witten liepen uit naar 1-5. Pas in de slotfase deed Anjum nog wat terug en werd het 2-5. Kollum verloor en daardoor is Zeerobben de nieuwe koploper. Stiens ging in Dokkum met 3-0 onderuit en AVC verloor in eigen huis met 1-3 van Hargergarijp. In 4A was Foarut thuis met 2-1 te sterk voor Beetgum. Promovendus Wardy verloor in 4B geflatteerd 5-1 van WTOC. OMarrum was daarentegen te sterk voor Noorbergum: 1-2. Ouwe Syl degradeerde dit seizoen naar 5B, maar draait prima mee bovenin. Thuis werd met 4-2 gewonnen van Lions’66. De overige uitslagen van zaterdag: Tzummarum-Blija 5-1, Eastermar-SSS’68 5-2 en Holwerd-CVO 0-2.

Agent mishandeld in Harlingen.
Piekuur in Eigentijds