Zeerobben wint weer, Ouwe Syl op schot

Zeerobben wint weer

Koploper Zeerobben heeft in de 3e klasse B van de zaterdagamateurs opnieuw een overwinning geboekt. Op eigen veld waren de groen-witten met 3-0 te sterk voor het elftal van Rijperkerk.┬áIn dezelfde groep was AVC uit Sexbierum met 2-0 te sterk tegen hekkensluiter Ternaard. Stiens won de streekderby tegen Wykels Hallum met 3-1. In 2I zakte Minnertsga verder af na een 2-1 nederlaag bij VVI. Een 6-1 nederlaag tegen Heerenveense Boys zorgde ervoor dat de Berlikumers afzakten naar de laatste plaats. In 4A hielden Foarut en Arum elkaar in evenwicht: 1-1, terwijl Beetgum op eigen veld nipt met 2-3 onderuit ging tegen Tollebeek. Wardy was in 4B de enige regionale club die een punt pakte (3-3 tegen De Sweach). De overige clubs verloren: Marrum op eigen veld met 0-4 van VVT en Birdaard met 1-2 van WTOC. In 5B waren de mannen van Ouwe Syl oppermachtig. Ze gaven CVO op hun eigen veld een enorm pak slaag: 12-0. De overige uitslagen: Lions’66-Tzummarum 0-2, Blija-Suawoude 4-0 en SSS’68-Holwerd 2-0.

Aanrijding fietsster Raadhuisplein Franeker
Oude muurreclame Brouwersstraat herstelt