Rijden zonder rijbewijs en opgeven valse naam

imageWITMARSUM – De politie heeft woensdagochtend op de Arumerweg een 25-jarige automobilist uit Ede aangehouden. De man reed samen met twee plaatsgenoten van 21- en 29 jaar door het dorp en passeerden een politieauto. De agenten hadden het vermoeden dat de drie iets te verbergen hadden. Reden om de bestuurder een stopteken te geven. De auto stopte en één van de inzittenden wilde er direct vandoor gaan. Dit werd door de agenten verhinderd.

Omdat de 25-jarige automobilist zich niet kon legitimeren werd hij aangehouden. De man werd overgebracht naar het politiebureau. Zijn twee vrienden gingen eveneens mee. Daar bleek dat de 25-jarige een valse naam had opgegeven en niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Hiervoor werd dan ook proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Vervolgens mochten de drie het politiebureau weer verlaten.

Politieberichten van donderdag 20 oktober
Inbraak in woning