Vier personen gewond bij ongeval A31

ambulanceMARSSUM – De politie heeft vrijdagavond omstreeks 21.30 uur een aanrijding op de A31 afgehandeld waarbij vier personen gewond raakten. Een 28-jarige automobiliste uit Reduzum reed samen met een 67-jarige inwoonster van Reduzum en werd van achteren aangereden door een 24-jarige bestuurster uit Leeuwarden. In deze auto zat tevens een 6-jarig meisje. De bestuurster uit Reduzum verklaarde dat zij vanwege de mist langzamer reed dan de toegestane snelheid. De bestuurster uit Leeuwarden gaf aan dat ze plotseling een auto voor zich zag rijden en deze niet meer kon uitwijken.

Na de botsing raakte de vrouw uit Leeuwarden de macht over het stuur kwijt en kwam uiteindelijk tegen de midden vangrail tot stilstand. Alle betrokkenen werden met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Belediging na wildplassen
Jeugdgemeenteraad Harlingen op de radio