Eerste nederlaag kost Zeerobben periodetitel

Nederlaag kost Zeerobben periodetitel

Na een weekend vrij te zijn geweest i.v.m. beker- inhaalwedstrijden ging dit weekend de competitie weer verder. In 2I speelde Minnertsga gelijk tegen middenmoter VVI (1-1). De eerste nederlaag van dit seizoen afgelopen zaterdag kostte Zeerobben de eerste periodetitel in 3B. De enige overgebleven concurrent (Kollum) was in een rechtstreeks duel met 2-1 te sterk. Stiens ging op bezoek bij Anjum dat al zes duels op rij had verloren. De Stiensers stonden echter na 90 minuten met lege handen (2-0). AVC won met 3-2 van RWF en Wykels Hallum was met 1-0 te sterk voor Hardergarijp. In 4A kwam Beetgum na een 2-1 overwinning op Rood Geel dichterbij de middenmoot, omdat de concurrentie punten morste, zoals Foarut dat met 4-2 onderuit ging tegen Tollebeek. Marrum verloor in 4B met 4-1 van koploper Ropta Boys en Wardy ging met 6-2 hard onderuit tegen hekkensluiter Noordbergum. Birdaard won met 3-2 van De Sweach. Ouwe Syl is in 5B oppermachtig. SSS’68 uit Marssum werd met 11-0 naar huis gestuurd. De Ouwesylsters scoorden dit seizoen al 44 keer, waarvan de helft in de laatste twee duels. Tzummarum was met 7-1 een maatje te groot voor CVO en het duel uit de middenmoot tussen Suameer en Blija eindigde in 4-2.

Harlinger met pop op fiets aangehouden
Politieberichten van zaterdag 29 oktober