Robur speelt gelijk, zeperd sc Franeker

Robur pakte 7 punten in de laatste drie duels

Dan hier de resultaten van de zondagamateurs uit onze regio: In 2K was het Sneker LSC met 3-2 te sterk voor St. Annaparochie. Harlingen leed in 3A de derde nederlaag op rij (zie uitgebreid wedstrijdverslag). In dezelfde klasse ging Stiens met 5-1 onderuit tegen koploper en eerst periodewinnaar Heerenveen. Robur speelde in 4A met 2-2 gelijk tegen subtopper Dronrijp. Robur is bezig met een goede reeks, want in de laatste drie duels werden zeven punten gehaald. Franeker liep een zeperd op tegen het laaggeklasserde Irnsum. De Franekers werden met 7-2 naar huis gestuurd. In 5A verloor hekkensluiter St Jacob thuis met 1-3 van koploper CAB. Bakhuizen boekte een kleine 2-1 zege op het Deinumer Sparta’59. Terschelling was op het eiland met 3-0 te sterk voor RKO. In 5B tenslotte reisde het op Terschelling (Hoorn) actieve AVV af naar het Overijsselse Kuinre en verloor met 2-1.

Intocht Sinterklaas en zijn pieten
Eerste thuisnederlaag vv Harlingen