Sinterklaas speelt zelf de hoofdrol in de sinterklaasvoorstelling “In Choc”

imageHet is misschien wel een  wereldprimeur, op zaterdag 12 november in theater de Skâns in Gorredijk, Sinterklaas speelt dan zelf de hoofdrol in de Sinterklaasvoorstelling “In Choc”.
Direct na de feestelijke intocht in Gorredijk stapt de Goedheiligman op het podium van de Skâns en werkt daar samen met zijn Pieten aan een mega-hyper-sensationele uitvinding.  Een uitvinding die er voor moet gaan zorgen dat de cadeautjes sneller bij de kinderen terecht komen. Want door de vele flatgebouwen,  appartementencomplexen, duplexwoningen en alle huizen met centrale verwarming heeft Sinterklaas en zijn Pieten het er maar zwaar mee om de cadeautjes op tijd af te leveren.
Maar of deze uitvinding vóór 5 december klaar is?

In deze voorstelling wordt gespeeld door een tiental  acteurs en actrices, waaronder Hendrik Mulder, Jan de Vries en Folkert Wesseling, Gouden Gurbe-winnaar van 2010.

De voorstelling  “In Choc” is Nederlandstalig en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, hun broers en zussen, hun vaders en moeders, hun opa’s en oma’s.  Kortom voor alle leeftijden. De voorstelling duurt ongeveer een uur.

Sinterklaasvoorstelling  “In Choc”
Theater de Skâns – Gorredijk
Loaijersstrjitte 2 – 0513/468600
Zaterdag 12 november 2011
Aanvang: 15.00 uur / Zaal open 14.30 uur
Toegang: 5.00 euro
Kaartverkoop: www.skans.nl of aan de kassa van theater de Skâns.

Brommers extra gecontroleerd
Politieberichten van maandag 31 oktober