Bedreiging en vernieling op de snelweg.

Ruzie op de snelweg
FRANEKER – De politie stelt een onderzoek in naar een bedreiging en vernieling. Maandagmiddag ontstond op de A31, naar aanleiding van een verkeerssituatie, ruzie tussen twee automobilisten. Hierbij waren een 43-jarige inwoner van Holwerd en een 30-jarige inwoner van Franeker bij betrokken. De ruzie ging zover dat de 43-jarige de 30-jarige achtervolgde tot aan zijn woning. Hier stapte de Holwerder uit zijn auto en bedreigde de 30-jarige door een spanband als een lasso rond te slingeren in de richting van de 30-jarige. Na een hoop verbaal geweld tussen beide partijen stapte de 43-jarige weer in zijn auto en reed weg. Tijdens het wegrijden sloeg de 30-jarige een ruit van deze auto kapot.

Procesverbaal voor 121 km/pu bij Kornwerderzand op afsluitdijk.
Aanhouding na diefstal leeg bierkratje