Harlingse (17) slaat glas in gezicht leeftijdgenoot

imageBERLIKUM – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in een discotheek aan het Hemmaplein een 17-jarige meisje uit Harlingen aangehouden op verdenking van mishandeling. Nadat bij de meldkamer de melding binnengekomen was, troffen agenten ter plaatse het 17-jarige slachtoffer uit Berlikum aan.

Zij gaf aan bij een ruzie op de dansvloer aan haar haar getrokken te zijn en met een glas in haar gezicht geslagen te zijn. Een getuige gaf het signalement van een van de betrokkenen door. Deze verdachte was door de beveiliging al apart gezet. Hierop werd de verdachte aangehouden en overgebracht naar het bureau waar ze voor nader onderzoek ingesloten werd.

Drugscontrole horeca Harlingen en Franeker
Rijbewijzen snelheidsduivels ingevorderd