Drie jongens aangehouden voor mishandeling

imageHARLINGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee 16-jarige inwoners van Harlingen en een 17-jarige inwoner van Midlum aangehouden op verdenking van mishandeling.
Omstreeks 04.00 uur was er ruzie geweest tussen twee groepen in een horecagelegenheid aan de Heiligeweg. Daarbij was een 20-jarige inwoner van Midlum door de 17-jarige vastgepakt en op de grond geduwd. Hij liep hierdoor een wond aan het gezicht op. Op aanwijzing van het slachtoffer kon de verdachte op de Heiligeweg worden aangehouden.

Omstreeks 05.00 uur meldden zich een 20- jarige inwoner van Midlum en een 20-jarige inwoner van Leeuwarden zich aan het politiebureau. Zij verklaarden dat zij nadat de politie was vertrokken door twee andere jongens uit dezelfde groep als de andere verdachte waren mishandeld. Zij liepen hierdoor ook letsel op aan het gezicht. Op het Franekereind werden daarna ook de twee 16-jarigen aangehouden. Zij werden voor verhoor ingesloten.

Politieberichten van zondag 13 november
Motorrijdster gewond