Nieuwe weerpagina op Harlingen Online

imageVanaf vandaag heeft Harlingen Online een heuse eigen weerpagina met alle actuele weer-data uit onze regio. Om deze data te verkrijgen is Harlingen Online een samenwerking begonnen met Meteo Noord West uit Dongjum, dit is een particulier meteorologisch weerstation van Frans Veenstra. Zo heeft Harlingen Online nu de meest actuele weersverwachting voor Harlingen en het waddengebied. Meteo Noord West verspreid zijn weer-data over verschillende internet locaties.

Op de pagina is naast de wind, temperatuur en buienradar ook de verwachting voor de komende dagen te zien. Je vind de pagina in het menu bovenin de website of in de sitebar aan de rechterkant van de site onder het kopje "Het weer in Harlingen".

Klik HIER om de pagina te bezoeken.

Jeugdjournaal Zeerobben
SP'er Harlingen gaat zelfstandig verder
  • F Molenaar

    Waarom niet bij Piet Paulusma?,woont tenslotte ook in Harlingen.