SP’er Harlingen gaat zelfstandig verder

imageHARLINGEN – SP-raadslid Ida Soolsma in Harlingen staakt haar werk voor de partij.

Ze gaat alleen verder.

De SP laat weten niet blij te zijn met het feit dat de partij de zetel niet terugkrijgt.

Tekst: LC.nl

Nieuwe weerpagina op Harlingen Online
Gaslek in Dronrijp
 • F Molenaar

  Hoe zit het nu met de meerderheid in het college.Dit is toch een lid van de snuffelpalen partij.

 • Dirk Jellema

  Gaat mevrouw weg omdatze zich vergist heeft in de hoeveelheid werk en de vergoeding die ze van de SP voor haar werk krijgt of heeft ze problemen met de partijpolitiek? Is het de laatste dan kan ik mij dit voorstellen. Echter is het eerst het geval, dan ben ik het met dhr. De Groot eens. Onbehoorlijk!

 • Dirk Jellema

  Gaat mevrouw weg omdatze zich vergist heeft in de hoeveelheid werk en de vergoeding die ze van de SP voor haar werk krijgt of heeft ze problemen met de partijpolitiek? Is het de laatste dan kan ik mij dit voorstellen. Echter is het eerst het geval, dna ben ik het met dhr. De Groot eens. Onbehoorlijk!

 • Eus de Groot

  Onbehoorlijk!