Omrin verbrand herbruikbaar kunststof

imageHARLINGEN – De stichting Afvaloven Nee ontdekte in een promotiefilmpje van Omrin over de REC (Reststoffenenergiecentrale) dat er leukweg herbruikbare kunststoffen (tuinmeubelen, kliko’s ) in de oven gedumpt wordt. De stichting reageert geschokt door deze onthulling. In een eerste reactie laat men weten al vaker geschrokken te zijn dat het omstreden afvalbedrijf bijzonder selectief met de waarheid omgaat. Maar dat zo onomwonden bewezen wordt dat herbruikbaar materiaal in de afvaloven verdwijnt is weer een overschrijding van de leugens die het bedrijf al op haar conto heeft staan.

Omrin gaat wel vaker de fout in en ook de provincie neemt het niet zo nauw met de regels.

 

 

 

Politieberichten van maandag 5 december
Turken vallen website Piet Paulusma aan