Eigentijds Invites X-mas

imageOp zaterdag 24 december, kerstavond, organiseert Eigentijds in Harlingen weer een nieuwe editie van “Eigentijds Invites”.

Hoofdact van de avond is DJ Eric van Kleef. Eric van Kleef is geboren en getogen in Arnhem. Zijn professionele carrière gaat als een speer als hij een contract tekent bij ID&T, één van de grootste evenementenorganisatie ter wereld. Hij treedt regelmatig op in bekende discotheken en op nationale en internationale festivals en draaide o.a. op Ibiza en andere vakantiebestemmingen zoals Griekenland, Turkije, Egypte, Spanje en Oostenrijk. En op de jaarlijks terugkerende evenementen zoals Slam FM BeachBreak in Juni en September en Koninginnedag op het Rembrandtplein. Op Slam FM praat Eric van Kleef elk weekend weer de lekkerste dance tracks aan elkaar. Hij draait de allernieuwste releases en presenteert zijn radioshow samen met nationale en internationale top deejays.

Naast Eric van Kleef staan Praia Del Sol en Nicolas Beatz op het programma. De aanvang is 23:00 uur en de entree bedraagt 5 euro. Eigentijds is ook geopend op eerste en tweede kerstdag.

 

image

Hennepkwekerij Westerstraat ontmanteld
Wetterskip Fryslân oefent sluiting keermuur Harlingen met noodschotbalken