Drie jeugdige Harlingers aangehouden voor mishandeling

imageHARLINGEN – De politie heeft vrijdagavond op de Pollendam drie inwoners van Harlingen van 13, 15 en 15 jaar aangehouden op verdenking van mishandeling. De jongens hadden met stenen gegooid naar een leeftijdsgenoot. Eén van deze stenen raakte de jongen. De politie werd gewaarschuwd en de agenten gingen naar de Pollendam. Op het fietspad zagen ze de drie lopen. De jongeren werden meegenomen naar het politiebureau. Daar werden twee van hen opgehaald door de ouders. Een andere jongen werd thuis gebracht. Het trio moet in de loop van zaterdag wederom naar het politiebureau komen om een verklaring af te legen. Tevens zal dan tegen proces-verbaal worden opgemaakt.

Politieberichten van zaterdag 17 december
20-jarige Franeker aangehouden voor heling