25 jarige jubileum Siep’s Oliebollen

imageHARLINGEN – Op donderdagmorgen 22 december 2011 om 10.30 uur werd Siep Kooistra en zijn vrouw Janny verrast door een bezoek van loco burgemeester Maria le Roy en bedrijvencontactfunctionaris Rogier Jungen. De reden voor het bezoek was dat het echtpaar Kooistra voor het 25ste achtereenvolgende jaar in Harlingen hun oliebollen en andere overheerlijke gebaksproducten verkopen.

De altijd goedlachse Siep en Janny Kooistra konden dit gebaar waarderen en trakteerden de loco burgemeester en bedrijvencontactfunctionaris op een heerlijke oliebol, en die liet zich goed smaken. Siep’s Oliebollenkraam staat op het parkeerterrein bij Super de Boer aan de Spoorstraat in Harlingen en is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Tekst: Gemeente Harlingen

Betere cameratoezicht in Friese havens
Hennepkwekerij ontmanteld Franeker