25 jarige jubileum Siep’s Oliebollen

imageHARLINGEN – Op donderdagmorgen 22 december 2011 om 10.30 uur werd Siep Kooistra en zijn vrouw Janny verrast door een bezoek van loco burgemeester Maria le Roy en bedrijvencontactfunctionaris Rogier Jungen. De reden voor het bezoek was dat het echtpaar Kooistra voor het 25ste achtereenvolgende jaar in Harlingen hun oliebollen en andere overheerlijke gebaksproducten verkopen.

De altijd goedlachse Siep en Janny Kooistra konden dit gebaar waarderen en trakteerden de loco burgemeester en bedrijvencontactfunctionaris op een heerlijke oliebol, en die liet zich goed smaken. Siep’s Oliebollenkraam staat op het parkeerterrein bij Super de Boer aan de Spoorstraat in Harlingen en is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Tekst: Gemeente Harlingen

Betere cameratoezicht in Friese havens
Hennepkwekerij ontmanteld Franeker
  • harikay

    Ten eerste, ik stond niet in de rij ,de kwebbelkous en ik waren de enigste klant,op dat moment,en ieder z’n smaak zou ik zeggen .Fijne dagen gewenst, en een goed begin.

  • F Molenaar

    Nou Harikay dat errug vette valt REUZE mee, want dan had Siep het geen 25 jaar hier volgehouden.Ik zou zeggen moet je ze in het vervolg zelf bakken, hoef je ook geen half uur in de rij te staan, en voor Siep Van Harte met deze mijlpaal en nog vele jaren.

  • harikay

    Ik heb een ander adres voor de olie bollen,bij deze kraam een keer een half uur staan wachten,kwebbel de kwebbel de kwebbel met een andere klant,dacht ga bij elkaar op de koffie,thuis gekomen zonder oliebollen(goed voor de lijn want ze zijn daar errug aan de vette kant.