Foto’s Mini Glazen Huis Harlingen (video-update)

imageHARLINGEN – Het Rode Kruis Harlingen mocht na een 24-uurs inzamelingsmarathon voor 3FM Serious Request in de terminal van Doeksen met een mini Glazen Huis maar liefst 10.000 euro naar Leiden brengen. Dit bedrag kregen ze onder andere bij elkaar met behulp van verschillende activiteiten te organiseren in en rondom de terminal van Doeksen. Met bijvoorbeeld optredens van artiesten en DJ’s. Ook de brandweer van Harlingen en buurtgemeenten droegen hun steentje bij.

Tijdens dit event werd door Ruud Burgers een aantal foto’s genomen. Ruud heeft dit album gedeeld met Harlingen Online zodat wij ze weer via deze website weer met anderen kunnen delen. Hiervoor willen wij de heer Burgers hartelijk bedanken.

 

 

Dames z.m.v.v. Zeerobben Kampioen
Politieberichten van zaterdag 24 december