‘Foto van de Dag’ gaat lokaal!!

foto van de dagDe veel bekeken rubriek ‘Foto van de Dag’ waar iedere dag een leuke, rare of grappige foto te zien was gaat een andere weg in. In plaats van een leuke, rare of grappige foto wordt er nu iedere dag een foto geplaatst uit of in de buurt van Harlingen. Harlingen Online gaat samen met wandelaar en fotograaf Berend Pol deze rubriek een nieuw leven inblazen.

De foto’s die geplaatst worden geven een beeld van Harlingen in het dagelijkse leven van de stad. Een beeld uit alle uithoeken en plekjes van de omgeving in en om Harlingen. Soms een foto van een bepaald moment en soms een foto van een bepaald voorwerp, maar dan wel in en om Harlingen.

Na drie jaar grappige foto’s is het nu tijd voor een frisse blik op Harlingen. Het Harlingen door de ogen van Berend Pol of eigenlijk door de ogen van iedere Harlinger.

De eerste foto’s van dit jaar staan al online, bekijk ze in het album of de eersten hieronder. Vanaf morgen iedere dag een post met een foto van in of om Harlingen. Ook staat elke nieuwe ‘Foto van de Dag’ aan de rechterzijkant van de website.

 

[nggallery id=143]

Nieuwe Friese supergemeente
Spectaculaire fundag in de waddenhal!