Fotonieuws, Harlingen, Nieuws, Regio

Stormfoto’s (23 foto’s in album)

storm-zilt-2007Mooie foto’s genomen van de storm? Of nog van plan foto’s te maken van de storm vandaag of de komende dagen? Stuur ze op naar Harlingen Online dan maken wij er een mooie album van. Foto’s worden altijd geplaatst met naam van de maker. Om foto’s in te sturen kun je gebruik maken van dit emailadres: info@harlingen-online.nl.

 

 

 

 

Album Stormfoto’s

4 Reacties

  1. @Babs Nee Harlingen heeft helaas geen camera’s in de haven of waar dan ook. En als ze er waren hadden wij er wel aandacht aan besteed.

  2. Babs

    Heeft Harlingen niet een of meerdere goede webcams waar we wat op kunnen zien? Ook ivm met veiligheid. Meer mensen kunnen opletten en zo laat je gelijk ‘de wereld’ zien hoe ‘onstuimig’ Harlingen is,toch!?

  3. Ja klopt, dit was in november 2007 toen stond het water op het moment van de foto op 3.20 NAP.

  4. hoog water bij strand paviljoen ?
    of is dit niet in harlingen

Geef een reactie