Lever in en win!

imageLekker stuk? Lever een kapot apparaat in en maak kans op een tablet-pc.

Maak vanaf 1 januari 2012 elke drie maanden kans op een tablet-pc. Hoe? Lekker simpel! Tegen inlevering van een klein kapot elektrisch apparaat ontvang je een direct een bon met een unieke code. Vul de code in op http://www.leverinenwin.nl/ en doe meteen mee met de verloting.

Heb je meer dan één kapot elektrisch apparaat? Mooi! Want tegen inlevering van drie apparaten tegelijk krijg je een spaarlamp cadeau.

De campagne loopt tot en met september 2012. Kijk hier welke apparaten je mag inleveren en de voorwaarden. Daar kun je ook terecht voor het invullen van jouw code, een overzicht van de deelnemende gemeenten en inzameladressen en alle aanvullende informatie.

Opnieuw stormwaarschuwing KNMI
Hoge dijken en altijd droge voeten?