Woning en bedrijfsinbraak Harlingen en Franeker

imageHARLINGEN – In een woning aan de Horscamp in Harlingen is bij afwezigheid van de bewoners hier zaterdag tussen 17.00 uur en 21.30 uur ingebroken. De dader(s) zijn aan de achterzijde van de woning het pand binnengegaan. De woning is doorzocht en als buit zijn o.a. sieraden, een laptop en geld gestolen.

Zondagavond ontdekte een 35-jarige inwoonster van Franeker dat in het pand aan de Tuinen was ingebroken. Het licht brandde en er lag een geldkistje op de grond. De vrouw waarschuwde direct via 1-1-2 de politie omdat ze het sterke vermoeden had er nog iemand in het pand was. Meerdere agenten, waaronder één met een politiehond, gingen naar het bedrijf. Ondanks een zoektocht werd niemand meer aangetroffen. De 35-jarige vrouw deed aangifte.

De politie vraagt een ieder die iets gezien of gehoord heeft zich te melden op nummer 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

 

Foto van de Dag #30
Politieberichten van zondag 29 januari