Condensorgebouw REC mag staan blijven

image

HARLINGEN – Het condensorgebouw van de afvalverbrandingsoven in Harlingen mag blijven staan. Dat heeft de Raad van State woensdag bepaald. Burgemeester en wethouders van Harlingen zeiden eerder dat het gebouw er illegaal stond. Omrin stapte naar de rechter en kreeg gelijk. Daarop stapte stichting Afvaloven Nee naar de Raad van State. Het condensorgebouw is niet in strijd met het bestemmingsplan en mag zodoende staan blijven.

Roel Stuiter (58) waarnemend burgemeester Harlingen
Politieberichten van woensdag 15 februari
  • Klaas

    Au, au alweer een nee voor Nee. Maaaaar het team Bloem-Cole gaat er nog voor, toch?

    Sorry Jacques Courhomme, kheb er, volgens jou, wel geen verstand van maar weet dat alle moeite niet beloond wordt. Nogmaals, heb al meerdere malen aangegeven dat men kritisch moet zijn op de REC, maar accepteer ook een keer dat Nee ook Nee is.

    Klaas uit JipsingBoerBaflo