32-jarige vermiste Franeker beledigd politieagenten

imageLEEUWARDEN – De politie heeft dinsdagavond op het station een 32-jarige inwoner van Franeker aangehouden op verdenking van belediging. Surveillerende agenten liepen over het station en zagen de dronken man lopen. Hij werd aangesproken en kreeg een bekeuring voor openbare dronkenschap.

Hierna werd hem vriendelijk verzocht het station te verlaten. De man liep weg en beledigde vervolgens de agenten. Hierop werd hij aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat de man uit Franeker als vermist stond geregistreerd. De Franeker zal woensdag in de loop van de dag naar de instelling worden gebracht waar hij verblijft.

Tijdelijk lagere waterdruk regio Harlingen en Franeker
Sieraden buit bij inbraak Wijnaldum