Ruime zege Zeerobben

Zeerobben met 4-0 te sterk voor Rijperkerk

RIJPERKERK- Zeerobben heeft voor de tweede opeenvolgende keer  in 3B een ruime overwinning geboekt. Ditmaal werd Rijperkerk met 4-0 aan de zegekar gebonden. Doordat achtervolger Hardergarijp met 3-1 onderuit ging in Dokkum staat Zeerobben nu op een tweede plek met vijf punten voorsprong op de achtervolgers. Wykels Hallum speelde een doelpuntloze remise tegen Stiens en AVC  ging in Sexbierum met 3-1 onderuit tegen Ternaard.

In 2I incasseerde Minnertsga ( na de verrrassende zege op de koploper) een 2-3 nederlaag tegen VVI. Berlikum ging met 0-1 onderuit tegen Heerenveense Boys. In 4A werd Beetgum flink te kijk gezet en verloor met 7-2 in Tollebeek, terwijl Arum op eigen veld met 2-0 te sterk was voor Foarut. In 4B  verloor alle drie de regionale clubs hun wedstrijd. Marrum met 3-1 van VVT, Wardy met 0-1 van De Sweach en Birdaard moest in blessuretijd de 3-1 incasseren tegen WTOC.

Koploper Ouwe Syl was op schot in 5B. CVO werd met 7-0 aan de kant gezet. Ook SSS’68 uit Marssum ging met 6-0 hard onderuit in en tegen Holwerd. De overige uitslagen: Tzummarum-Lions’66 5-2 en Suawoude-Blija 0-1.

Autodief aangehouden
Foto van de Dag #78