Sexy Urban Beats in Eigentijds

tim hollandHARLINGEN – Op zaterdag 24 maart wordt er in Eigentijds Harlingen een nieuw concept gelanceerd, genaamd Sexy Urban Beats. Heerlijke RnB, zwoele latin en vette HipHop beats zullen gedraaid worden door de beste DJ’s als Chinsure, Teknix en Tim Holland.

 

 

Sub-Design-Internet_1240x1754

Chinsure is niet meer weg te denken in de DJ scene van Friesland, hij heeft zijn skills al meerdere malen bewezen. Teknix is natuurlijk al een legende als het gaat over RnB en urban DJ’s. Met zijn draaikunsten in een altijd volle basement van Club Noa heeft hij eigenlijk geen introductie meer nodig. Tim Holland is een nieuwe naam, als resident van diverse clubs waaronder Club FOX in Stadskanaal, bewijst hij dat ie zeker de skills heeft om een crowd keihard te kunnen rocken. Nu op vrijwel alle feesten alleen house wordt gedraaid is het weer een verademing om eens lekker te kunnen losgaan op RnB, HipHop, Reggaeton en Dancehall. De entree bedraagt 5 euro en de aanvang is om 23:00 uur.

Littenseradiel wil niet met NWF
Evacuatie (oefening) vanaf De Spathoek EVT Harlingen (foto's)