Haakt Zeerobben af?

AVC-Zeerobben 2-1

HARLINGEN- Zeerobben is er niet in geslaagd de achterstand op koploper Kollum in de 3e klasse B te verkleinen. Het duel tegen AVC uit Sexbierum werd met 2-1 verloren. De Kollumers wonnen de lastige uitwedstijd bij Wykels Hallum met 3-2 en vergrootten daarmee de voorsprong op Zeerobben naar 7 punten. Stiens won met 3-1 van Ternaard. In 2I verloor Minnertsga met 0-1 van concurrent ‘t Fean’58 en staan nog maar een punt voor. Terwijl Berlikum op eigen veld met 0-4 verloor van Balk. In 4A krijgt Beetgum het na de 3-5 nederlaag tegen koploper TOP’63 erg moeilijk. Het gat met de middenmoot is inmiddels 12 punten. Ook Foarut boekte in Menaldum geen succes en incasseerde een 1-3 nederlaag tegen De Walde. Marrum won in 4B nipt met 2-1 van WWS en Birdaard met 4-3 van Blue Boys. Spanning volop, want Wardy won met 0-1 van Friese Boys, waardoor het verschil tussen Wardy (nr.7)  en Drogeham (nr.12) slechts drie punten is. Koploper Ouwe Syl ging in 5B enigszins verrassend onderuit met 0-2 onderuit tegen Suameer, waardoor de nummer twee (V en V’68) nog maar twee punten achter staat. SSS’68 boekte met een 1-3 overwinning op SC Flamingo de eerste zege sinds 15 oktober 2011. Overige uitslagen zijn: Eastermar-Blija 2-3, Tzummarum-Suawoude 0-3.

Politieberichten van zaterdag 31 maart
15-jarige beledigd agent