Verdiende overwinning Zeerobben

VIOD Driesum-Zeerobben 2-4

In het paasweekend werd er weer volop gevoetbald in de regio. Ook werden er diverse inhaalwedstrijden afgewerkt. In 2I verloor Berlikum tweemaal in een week. Met 0-2 van Broekster Boys en zaterdag kansloos met 1-7 van topper V en V’67. Minnertsga won dik verdiend van titelkandidaat ONR met 2-1. De derby Minnertsga-Berlikum staat voor vanddag op het programma.  In 3B won Zeerobben in Driezum met 4-2 van VIOD en Wykels Hallum was met 2-1 te sterk tegen ternaard. AVC ging bij Rottevalle met 3-2 onderuit en Stiens verloor met 3-1 van Rijperkerk. TONEGO boekte in 4A een eenvoudige 7-0 zege op laagvlieger Beetgum en Rood Geel won met 3-1 van Foarut. De overige uitslagen van zaterdag in 4B Marrum-Zwaagwesteinde 1-1, VVT-Wardy 0-1, Noordburgum-Birdaard 2-5. In 5B won Tzummarum met 4-1 van SSS’68 en Blija in en tegen Boornbergum met 5-1.

Mijnenveger Sittard bij Kazemattenmuseum
Drukke paasdagen voor Friese brandweer