Dag van de Mogelijkheden in ‘t Vierkant

DSC_0162HARLINGEN – De gemeente Harlingen organiseerde zaterdag voor de derde maal de Dag van de Mogelijkheden. De populaire informatiebeurs voor 55plussers staat dit jaar in het teken van recreatie, vrije tijd en ontspanning. Alle 55plussers (en anderen) waren op 21 april van 11 – 16 uur van harte welkom op de Dag van de Mogelijkheden in MFC Het Vierkant te Harlingen.

Er was veel belangstelling en reuze gezellig. Travelclub Harlingen Van Reisadviseur José Burgers die net is opgestart, deed goede zaken. De buurtzorg had het ook reuze naar hun zin en de holle pan therapy was ook druk bezet. Bij de opening kregen de toeschouwers een paar trommelstokken en sloegen er op los. De ouderen dansgroep van Harlinga waren na hun optreden even aan het uitrusten aan de grote tafel.

Een bijdrage van Ruud Burgers.

Harlingen, nu en toen
Anti-hondenpoepprotest Noordergrachtswal