42-jarige Harlinger aangehouden voor heling

image

LEEUWARDEN- De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 42-jarige inwoner van Harlingen aangehouden op verdenking van heling. Een getuige zag de man zich verdacht gedragen op een bouwterrein op het Zaailand en waarschuwde via 1-1-2 de politie. Even later troffen de agenten de man op het verboden terrein aan. Hij bleek in het bezit te zijn van een nieuwe damesfiets waarvan het slot was doorgeflexd. De man verklaarde dat hij de fiets voor 35 euro van een onbekende had gekocht. Daarnaast had de man drie buisjes metaalhars bij zich die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. De verdachte werd aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. De fiets en het metaalhars werden in beslag genomen. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt.

Waarschuwing voor Omrin voor 'te' late melding
Foto van de Dag #116