Aanrijding Almenumerweg Harlingen

DSCN1393HARLINGEN – Vrijdagmiddag vond rond drieën een aanrijding plaats op de Almenumerweg ter hoogte van het Texaco-station in Harlingen. Bij de aanrijding waren een taxi en een bestelbusje betrokken. De aanrijding in waarschijnlijk ontstaan doordat de taxi te snel langs het bestelbusje wou rijden die op dat moment de oprit van het benzinestation wou oprijden die zijn beurt vermoedelijk op een fietser moest wachten.

Door de aanrijding ontstond er op de Alemenumerweg korte tijd een behoorlijke opstopping. De politie heeft de zaak afgehandeld en het verkeer begeleid. Beide chauffeurs konden hun weg na verzekeringswerk en zonder lestel vervolgen.

Foto’s: Luitzen Feenstra

DSCN1391DSCN1392DSCN1394DSCN1395DSCN1396DSCN1397

Foto van de Dag #126
Harlinger Vismarkt krijgt geen vervolg