"PARTIJ VOOR DE FEESTEN" in MOOTZ

imageHet kabinet is gevallen. Alle partijen maken zich klaar voor de verkiezingen, maar aan één specifieke doelgroep wordt niet gedacht. Jonge feestvierders hebben sinds de economische crisis flink te leiden door stijgende btw-tarieven en ingetrokken subsidies. RobV heeft het hier helemaal mee gehad en heeft daarom zijn eigen beweging opgericht, genaamd de “Partij Voor De Feesten”, met maar één doel: geen gezeik, meer feest!

Ter gelegenheid van zijn verjaardag organiseert RobV een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 25 mei in Cafe Mootz in Sneek voor alle personen die Rob en zijn partij willen supporten of gewoon helemaal uit hun dak willen gaan. Deze avond begint om 22:00 uur en gaat door tot in de late uurtjes. Overigens is de entree vrij.

Naast RobV laten ook de andere partijleden zich van hun beste kant zien. Bij Rob hebben zich namelijk gevoegd: Robin Roij, Danny de Boer, Dirrty Berry, Chinsure, D-Stylez, Martin Boschma en JpackMC. Deze DJ’s en MC zijn samen de definitie van feest en maken daar gedurende de hele avond alle gelegenheid voor.

Dus kom vrijdag 25 mei naar Cafe Mootz, Kruizebroederstraat 23 t/m 25 in Sneek om RobV zijn “Partij Voor De Feesten” te steunen en er een historisch verjaardagsfeest van te maken!

Friese archeologie in het Rijksmuseum van Oudheden
Foto van de Dag #138