Gemeenteraad doet rondje Horeca Harlingen

Op woensdag 16 mei hebben de Harlinger raadsleden samen met de burgemeester, de wethouder , enkele ambtenaren en de politie een “Rondje Harlinger Horeca” gemaakt. Niet vanuit de raadszaal, maar het gezelschap ging samen met vertegenwoordigers van Horeca Harlingen en Horeca Nederland langs een aantal horecagelegenheden in de stad.

Samen bespraken de aanwezigen een aantal thema’s, zoals toerisme, het evenementenbeleid, het terrassen beleid en over de nieuwe horecaregels die eraan te komen.

Een terugkerend onderwerp was de noodzaak om “samen” Harlingen op de kaart te zetten. Alle aanwezigen waren het er over eens dat Harlingen heel wat te bieden heeft. Er zijn 58 horecabedrijven in de stad, die werk bieden aan zo’n 290 mensen. (Foto gemeenteraad)

 

“De mensen van de gemeente, politie en horeca werden tijdens het rondje horeca getrakteerd op de specialiteit van Brechjes brood op de Waddenpromenade. Zij konden in een ongedwongen sfeer met elkaar praten over de kansen van Harlingen.”

Foto: Joachim de Ruijter

Pleziervaart? Houdt het veilig!
Heeft u de enquête Waterfront al ingevuld?