Sneker DJ Dirrty Berry wint de Beachrockers DJ Contest 2012

imageOp zaterdag 26 Mei is Sneker DJ Dirrty Berry verkozen tot winnaar van de Beachrockers DJ Contest 2012. Meer dan 50 DJ’s uit de Noordelijke provincies deden mee en na diverse voorrondes in verschillende locaties in Friesland en Groningen kon afgelopen zaterdag tijdens een spannende finale in Club Noa de winnaar worden bekroond. Met het winnen van de finale wint Berry van der Mark een draaiplek op het hoofdpodium van het Beachrockers Festival dat op zaterdag 30 juni zal plaats vinden in recreatiegebied de Ulesprong, vlakbij Sint Nicolaasga waar hij in de line up zal staan met grote djs/acts zoals GregorSalto, The Partysquad, Billy the Klit, Yellow Claw en nog veel meer.

In de jury namen plaats Willem de Vries, presentator bij Omrop Fryslan. Allan Drent, werkzaam bij de Pioneer DJ School en Patrick Dijkstra, eigenaar van PM2AM Agency. De jury moest in de finale kiezen tussen de progressieve klanken van Arno Schadde, of de zomers getinte beats van Dirty Berry. De jury koos voor Berry, omdat hij volgens de jury goed heeft geluisterd naar de kritiek die hij in eerdere rondes kreeg. Daarnaast 429290_394344187260212_394343667260264_1419329_1895658333_nvond de jury hem het best passen bij het concept van Beachrockers.

De organisatie kijkt tevreden terug op de DJ Contest; “We hebben 6 prachtige clubavonden gehad in prachtige horeca locaties in het Noorden, we hebben jong talent een kans kunnen geven en hebben uiteindelijk een geweldige winnaar gekregen”. Verder vertelt de organisatie dat het nu vooruitkijkt naar het festival op 30 Juni. “devoorverkoop gaat een stuk sneller als vorig jaar, we adviseren mensen snel een kaartje te kopen”. Afgelopen jaar was het Festival nog compleet uitverkocht.

Foto van de Dag 151
Pleziervaart? Houdt het veilig!