Leerlingen onthullen nieuwe website openbaar onderwijs

imageHet openbaar basisonderwijs in de gemeente Harlingen heeft een nieuwe website. Vandaag hebben leerlingen van OBS ‘t Wad deze website officieel onthuld. Door de ingebruikname van de nieuwe site hoopt het openbaar basisonderwijs ouders en andere belangstellenden nog beter te kunnen informeren.

Ouders die een school zoeken voor hun kind maken tegenwoordig vaak gebruik van het internet. Tot nu toe was daar met betrekking tot het openbaar basisonderwijs in de gemeente Harlingen nog weinig te vinden. De websitewww.openbaarbasisonderwijsharlingen.nl brengt hier verandering in en is de portal naar alle beschikbare informatie over het openbaar basisonderwijs in onze gemeente. Naast algemene informatie over de organisatie van het openbaar onderwijs als totaal bevat de site ook veel informatie over de openbare basisscholen in Harlingen, Midlum en Wijnaldum.

De officiële openingshandeling vond plaats op de locatie Oud Jaagpad van obs ’t Wad. Een aantal kinderen onthulde de site die werd geprojecteerd op een digitaal schoolbord door het wegtrekken van de vlag van het openbaar basisonderwijs.

tekst: Gemeente Harlingen

HT-zeilrace start met 130 schepen
9 dagen Junifeestweek in Harlingen!