Oud kaatsers doen mee aan Open Fries kampioenschap voor gemeenteambtenaren

imageHARLINGEN – Donderdag 14 juni organiseert de gemeente Harlingen het open Fries kampioenschap voor gemeenteambtenaren.  Er wordt gekaatst op het veld van kaatsvereniging Eendracht vanaf 10 uur.

Er staan bij de heren 13 partuur op de lijst en bij de dames 3.  Bij de heren verdedigt het partuur van Harlingen de titel. Gezien het deelnemersveld zal dit een zware opgave zijn. Bij de concurrentie staan met Coos Veltman, Thomas van der Meer en Klaas Berkepas namelijk maar liefst 3 oud PC winnaars op lijst. De kwaliteit lijkt dus gewaarborgd. Wilt u genieten van het mooie kaatsland, sportieve strijd en het verwachte zonnetje kom dan gerust een kijkje nemen. De deelnemers zijn: Súdwest Fryslân, Leeuwarderadeel, Kollumerland, Menaldumadeel, Skarsterlân, Provinsje Fryslân, Emmen, Boarnsterhim, De Friese Meren, Franekeradeel en Harlingen.

Waddenzeedebat, samen koersen op natuurlijke economische kracht.
Werkzaamheden Westerzeedijk