Open Harlinger Kampioenschap Squash

imageHARLINGEN – Op vrijdagavond 15 juni as. organiseert Sport en Squashcentrum Van Hurck in Harlingen voor de derde keer het Open Harlinger Kampioenschap Squash. De voorgaande edities waren een groot succes en daarmee lijkt dit toernooi een jaarlijks terugkerende traditie te worden. Er wordt in teamverband met 3 of 4 spelers gespeeld volgens het Euregio-principe waarbij de sterkste spelers tegen elkaar spelen, de minder sterke spelers tegen elkaar etc., zodat een ieder zijn of haar bijdrage levert aan het teamresultaat. 

Net als in de voorgaande jaren zullen er weer  enkele invitatiespelers uit het Euregio-circuit  worden uitgenodigd, worden er ongetwijfeld spannende wedstrijden gespeeld, zijn er leuke prijzen te winnen en wordt er afgesloten met een hapje en een drankje.  Aanvang is om 18.00 uur.

Foto van de Dag 167
Algemene Beschouwingen 2012