Dode bij verkeersongeval Koningsbrug Harlingen *UPDATE* incl Link naar Condoleanceregister.

DSCF3563

*UPDATE*
HARLINGEN – Bij een frontale aanrijding op de N31 nabij Harlingen is vrijdag aan het begin van de avond een 38-jarige automobilist uit Harlingen om het leven gekomen. De Harlinger kwam met zijn auto in botsing met een 37-jarige automobilist uit Spaarndam. Ondanks de snelle komst van de hulpdiensten overleed de 38-jarige man op de plaats van het ongeval. De 37-jarige automobilist uit Spaarndam raakte gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht. Na de oorzaak van de aanrijding zal nader onderzoek worden gedaan. Op de plaats van het ongeval werd een groot remspoor aangetroffen. Mogelijk is dit van een auto die het ongeval heeft proberen te ontwijken. De politie komt dan ook graag met deze bestuurder, die vanuit de richting van Franeker naar Harlingen reed, in contact. Ook andere getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Vanwege het ongeval was de N31 uren afgelosten. Het verkeer werd daarom omgeleid door de binnenstad van Harlingen. Dit zorgde voor veel vertraging en de politie moest dan ook daar het verkeer regelen. Link naar Condoleanceregister. KLIK HIER

 

DSCF3564  DSCF3567DSCF3569

Vader rijdt eigen kind aan
Leertraject Steinfort werknemers