De politie zoekt getuigen van aanrijding, Wommels.

Getuigen gezocht aanrijding

WOMMELS – De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de Sudhoeke, waarbij een 16-jarige fietsster uit Wommel gewond raakte. Het meisje fietste dinsdagmiddag om 14.45 uur over Sudhoeke. Ter hoogte van de kruising met de Hofkamp naderde een auto. De bestuurder wenkte naar het meisje dat ze door kon fietsen. Plotseling werd ze van achteren aangereden door de auto. Ze kwam daarbij op de motorkap terecht en uiteindelijk viel ze op het wegdek. Het meisje raakte daarbij gewond aan onder andere elleboog. Na de aanrijding reed de zwarte auto door in de richting van Hidaard zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De politie komt dan ook graag in contact met getuigen van deze aanrijding? Heeft u iets gezien of anderszins informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

 

Woninginbraak, Franeker.
Lichaam van vermiste vrouw uit Sexbierum gevonden.