RSG Simon Vestdijk Xplodeert!

imageOp 26 juni vond voor de 3e klassen vmbo en mavo de afsluiting plaats van het vak Culturele en kunstzinnige vorming (CKV). Docenten Johan van der Velde en Evelien Ferwerda nodigden hiervoor Xplosief uit. Xplosief kwam vanuit Zwolle met een groep enthousiaste mensen om de leerlingen workshops te geven in decor, percussie, licht/geluid, dans en regie voor een muziektheaterproductie in één dag.

Na twee workshoprondes werden schmink en kleding toegevoegd en volgde een voorstelling voor alle ouders en belangstellenden. De ‘ Battle of the drums’ vertelde het imageverhaal van een jongen en meisje uit twee kampen die verliefd op elkaar worden en wat er gebeurt als ze betrapt worden.

Foto’s en tekst: Carla Goorhuis

Lichaam van vermiste vrouw uit Sexbierum gevonden.
Foto van de Dag 180