Zaterdag 30 juni is het weer Nationale Veteranendag

imageA.s. zaterdag is het weer zover. Heel Nederland viert op de laatste zaterdag in juni nationale Veteranendag. Het grote feest is ook dit jaar weer gecentreerd in Den Haag waar de hele dag feest is.

Er wordt een defilé gehouden en op het Malieveld kunnen Veteranen elkaar ontmoeten. Ook de partners en kinderen zijn daar natuurlijk meer dan welkom, evenals belangstellende. Meer informatie kunt u vinden op:www.veteranendag.nl

Natuurlijk zal Veteranen Noord – Nederland ook aanwezig zijn in Den Haag. Na op de Veteranendagen in Drenthe en Leeuwarden aanwezig geweest te zijn hebben wij begrepen dat voor veel Veteranen de reis naar Den Haag niet te doen is. Daarom hebben wij besloten om de deuren van ons Veteranenhuis, Kanaalweg 8 te Smilde open te zetten om aldaar, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, met elkaar naar Veteranendag in Den Haag te kijken op de televisie. Zo kunnen Veteranen uit Groningen, Drenthe en Friesland elkaar toch ontmoeten op deze voor hen belangrijke dag.

Het Veteranenhuis, Kanaalweg 8 te Smilde is zaterdag 30 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur open voor iedereen.

Op deze dag is het van rijkswege toegestaan om de vlag uit te hangen als eerbetoon voor de duizenden Veteranen die in opdracht van de Nederlandse regering uit gezonden zijn geweest. Wij hopen dat u hier massaal gehoor aan geeft.

Meer informatie over Stichting Veteranen Noord – Nederland, locaties, tijden, evenementen en nieuws vindt u opwww.veteranennoordnederland.nl.

Voor vragen verzoeken wij u contact op te nemen via ons mail adres: info@veteranennoordnederland.nl

14 Overtredingen bij verkeerscontrole
Vliegbewegingen vliegbasis Leeuwarden zaterdag 30 juni