Automobilisten in Friesland hebben geen reden om de auto te laten staan deze zomer

imageTank in je voordeel bij Shell. Ontvang €0,10 p/l extra korting op 25 liter brandstof bij inlevering van 250 Air Miles!

Tanken houden we het liefst zo plezierig mogelijk voor de portemonnee. Met de vakantie in het vooruitzicht komt Shell de automobilist deze zomer tegemoet. Met een extra korting van €0,10 per liter op 25 liter brandstof tegen inlevering van 250 Air Miles, helpt Shell Nederlanders om mobiel te zijn. De actie is geldig op alle deelnemende Shell servicestations in de provincie Friesland, maar loopt ook in de rest van Nederland van 4 juli tot en met 5 september.

10 cent extra korting

Nederlanders houden van autorijden en waarderen hun auto vanwege het gevoel van vrijheid en het gemak om van a naar b te komen. Door de huidige benzinekosten willen we nog weleens een blokje omrijden op zoek naar een goedkopere brandstofprijs. Dat hoeft deze zomer niet, want Shell beloont trouwe Air Miles spaarders vanaf 4 juli met een dubbeltje extra korting per liter brandstof*. De actie is een verdubbeling van de normaal geldende brandstofkorting met Air Miles.

“Bijna iedere Air Miles spaarder heeft wel 250 Air Miles en die kun je nu eenvoudig inruilen voor een ongeëvenaarde brandstofkorting. Vooral in deze tijd helpen we onze klanten graag met een besparing op de brandstofprijs, aldus Alfonso Dozzi, Shell Fuels Marketing Manager. Deze actie past binnen het nieuwe service denken van Shell, waarbij de klantbeleving op de Shell stations centraal staat. We willen hiermee de tankstop voordeliger en plezieriger maken.”

De promotie is bedoeld voor alle automobilisten die deze zomer gebruik maken van de auto. Dit kan zijn om met het hele gezin een dagje op Terschelling te vertoeven, te winkelen in Leeuwarden, of om gewoon met de auto naar het werk te gaan. Het maakt hierbij niet uit welke brandstof getankt wordt; voor alle brandstoffen geldt één Air Mile is één cent* waard.

Twee bakjes koffie of 4 raketjes

Automobilisten die niet alleen een korte stop maken om de tank te vullen, zet Shell extra in het zonnetje. Tegen inlevering van 250 Air Miles krijg je bij een besteding van €10 een korting van €2,50. Zo kun je de dag lekker starten met een croissantje of vers belegd Deli2go broodje. De besparing is toch al gauw twee kopjes koffie of 4 lekkere ijsjes voor de kinderen.

Piet: waarschuwing voor zwaar weer
Jornt Ozenga nieuwe gemeentesecretaris Harlingen