Fiets gestolen, Harlingen.

Fiets gestolen

HARLINGEN – De politie onderzoekt de diefstal van een fiets van een 17-jarige inwoonster van Haarlem. Het meisje had maandag aan het begin van de middag haar fiets voor een winkel aan de Kimswerderweg gezet. Ze wilde een nieuw slot kopen omdat huidige slot niet goed functioneerde. Eenmaal in de winkel zag ze een voor haar onbekende man met de fiets er vandoor gaan. Een omstander zag dit alles gebeuren en zette de achtervolging in. Hij wist de man te achterhalen en hem de fiets afhandig te maken. De dief liet hij vervolgens gaan. Ondanks de inzet van Burgernet werd hij niet meer aangetroffen. Het meisje kreeg haar fiets direct terug en kon zo met fiets en al naar Terschelling.

FORSE snelheidsovertreding, Kornwerderzand.
26-Jarige Sexbierummer aangehouden na straatroof in Leeuwarden.